FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Naon CSST?

Corrugated steel Steel Tubing (CSST) mangrupakeun fleksibel, pipe stainless steel dipaké pikeun nyadiakeun gas alam na propana dina struktur padumukan, komérsial sarta industri.

Naon mangpaat piping gas fléksibel?

Di sagigireun nyadiakeun durability gede, CSST nyaeta fleksibel, sahingga eta bisa snaked sabudeureun tembok jeung ngaliwatan halangan jeung fittings diperlukeun wungkul di tungtung unggal ngaji. Ngurangan Jumlah fittings mangpaatna sakumaha unggal pangabutuh gabungan tambahan bisa dipasangan tur dipariksa pikeun leaks. Hiji sistem piping gas CSST boga mendi kirang, sarta poténsi jalur bocor kituna kirang .

Nyaeta CSST aman ngagunakeun di imah kuring?

Kawas sakabeh sistim piping gas disatujuan, CSST geus aman lamun bener dipasangna. CSST kudu dipasang ku profésional sarta luyu mumpuni kalawan Desain nu Produsén sarta Instalasi (d & I) Guide, kaasup beungkeutan na grounding sistim éta.

Naon beungkeutan na grounding?

Beungkeutan: Nyambungkeun sistem logam pikeun ngadegkeun continuity listrik sarta konduktivitas.

Grounding: Nyambungkeun ka taneuh atawa awak conductive nu manjangan kana taneuh sambungan.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !